10 tegn på at du skal have en ny hjemmeside i 2020

Der er meget mere ved en vellykket hjemmeside end et iøjnefaldende logo og et flot, visuelt design. Du ønsker ikke kun, at din hjemmeside skal se godt ud – men at den er let at navigerere rundt på, at den fungerer som den skal og at den skaber salg.

Selvom et tydeligt, forældet design eller en 10 sekunders indlæsningstid muligvis kan gøre det meget åbenlyst, at en hjemmeside akut har brug for et redesign, er der også en chance for, at du muligvis ikke kan se, om din hjemmeside skal opdateres bare ved at se på den.

Hvis du er i tvivl, bør du læse denne liste med 10 faldgruber, som din hjemmeside ikke skal falde i.

Få en pris på hjemmeside
Få en pris på en ny WordPress hjemmeside helt uforpligtende

1. Hjemmesiden er ikke mobilvenlig

80% af internetbrugere i dag ejer en smartphone – så det burde ikke komme som en overraskelse, at der har været en kæmpe stigning i mobil søgningstrafik i de sidste par år. I 2016 blev der skrevet historie, da mobiltrafikken overgik trafikken i forhold computere. I oktober 2016 kom 51,3% af alle besøgende fra mobiler, mens 48,7% kom fra computere.

Siden januar 2015 har trafikken fra smartphones oplevet en stigning på 68% i USA. Da stigningen er meget lig den man ser i Danmark, betyder dette, at din hjemmeside skal være let at gennemlæse og navigere rundt på, på både computere og mobiler. Den nemmeste måde at gøre det på er med en responsiv hjemmeside (eller en mobilvenlig hjemmeside). Denne type hjemmeside justerer indholdet automatisk, så designet tilpasser sig efter forskellige skærmstørrelser.

2. Den ser bare ikke godt ud

Når nu mobilsøgninger er blevet mere populære end søgninger på computere, har nogle analytikere fundet ud af, at besøgende ikke bliver ret længe på en hjemmeside, hvis de finder den forældet. Når besøgende i gennemsnit bruger 15 minutter på at gennemgå indhold, vil to tredjedele hellere læse det på en smukt designet hjemmeside end på noget almindeligt.

Angående spørgsmålet hvorvidt hvad der er den vigtigste faktor, når besøgende skal afgøre en virksomheds troværdighed, sagde 48%, at det var hjemmesidens design. En uattraktiv hjemmeside kan få din virksomhed til at virke uprofessionel og ude af kontakt med den moderne køber, OG det kan få besøgende til at opgive din side fuldstændig.

Anbefalet til dig:  Lav en hjemmeside uden at kode - bedste Page Buildere til WordPress

3. Hjemmesidens hastighed er langsom

Når en bruger besøger din hjemmeside, søger de ikke kun efter kvalitetsoplysninger, men ofte også efter en specifik service eller et produkt – og hurtigt. 47% af forbrugerne forventer, at en hjemmeside skal indlæses på 2 sekunder eller mindre, og 40% af forbrugerne forlader en hjemmeside, der tager mere end 3 sekunder at indlæse. For at tiltrække kunder til din hjemmeside og efterfølgende holde dem på din side, har du brug for en opdateret hjemmeside med en hurtig indlæsningshastighed. Nogle ting, der muligvis forårsager en langsom hastighed er:

 • For mange omdirigeringer
 • Compression (komprimering af filer) er ikke aktiveret
 • Serveren har en lang responstid
 • Ingen cachelagrede ressourcer
 • For mange ressourcer
 • Billeder er ikke komprimeret
 • CSS er ikke optimeret
 • Synligt indhold prioriteres ikke
 • For meget gengivelsesblokerende JavaScript
 • For mange plugins
 • For små skrifttypestørrelser
 • Typografi er ikke SERP-venlig

Som det ses i billedet herunder, forøges chancen betydeligt, for at besøgende forlader din hjemmeside, for hvert ekstra sekund den er om at indlæse. Et redesign af en hjemmeside kan eliminere disse problemer og forbedre din hjemmesides hastighed og ydeevne, og dermed øge konverteringen.

Hjemmesidens hastighed afgør bounce rate

4. Hjemmesiden rangerer ikke godt på søgemaskinerne

Selvom det er godt, hvis din hjemmeside ser poleret og moderne ud, betyder et attraktivt udseende intet, hvis den placeres højt i søgeresultaterne. Hvis din hjemmeside ikke rangerer godt, udfører den ikke en af sine vigtigste pligter. Selvom der er en række andre ting, der bestemmer rangeringen i toppen af ​​Googles søgeresultater, spiller din hjemmesides brugervenlighed en stor rolle, når Google skal afgøre om den er nyttig og pålidelig.

5. Hjemmesidens konvertering er lav

Hvad er endnu vigtigere end kundeemner? Konverteringer. Hvis din hjemmeside rangerer godt og bringer masser af kundeemner, er det godt – men hvis disse kundeemnerne ikke konverterer, er det bare ikke godt nok.

Hvis du oplever en høj afvisning fra besøgende, et lavt antal gennemsnitlige sider pr. besøg eller blot få konverteringer, er det sandsynligvis fordi, at brugerne ikke finder din hjemmeside særligt nyttig. Et komplet redesign af din hjemmeside med dine kunders købsadfærd i tankerne, kan være særdeles gavnligt for din hjemmeside.

Anbefalet til dig:  Hvad er hosting?

6. Din branding er ændret

Hvis din virksomhed har gennemgået en omlægning af sin branding siden du fik ​​din nuværende hjemmeside, bør det være en ‘no-brainer’ at få din hjemmeside redesignet. Stærk branding kan gøre hele forskellen i genkendelsen af din virksomhed og kan placere din virksomhed i dine besøgendes underbevidsthed, næste gang de har brug for den service eller det produkt, du tilbyder. Din hjemmeside bør sende en klar besked om din virksomheds brand eller identitet, og et forældet webdesign, der ikke matcher dit brand, gør dig ikke en tjeneste.

7. Det er vanskelig at opdatere indholdet

Du skal være i stand til, let at kunne opdatere indholdet på din hjemmeside for at holde det friskt og relevant, samt være i stand til at redigere og finpudse undersider for at kunne øge dens SEO (søgemaskineoptimering). Hvis opdateringen af indholdet på din hjemmeside er en langvarig og kompliceret proces, spilder du værdifuld tid.

Den nemmeste måde at opdatere indholdet på din hjemmeside er med et CMS, såsom WordPress. Disse systemer giver dig en enorm kontrol over din hjemmesides indhold og dermed muligheden for at forbedre dine brugeres oplevelse, når de besøger den. Et redesign af din hjemmeside med et solidt CMS på plads kan gøre en verden til forskel.

8. Indholdet på hjemmesiden er ikke konsistent

Hvis du har haft et par forskellige webudviklere til at arbejde på din hjemmeside i løbet af de sidste par år, kan den muligvis mangle konsistens. Nogle ting der kan være uoverensstemmende på din hjemmeside inkluderer:

 • Skrifttyper
 • Farver
 • Logo
 • Billeder
 • Call to Actions
 • Navigering
 • Sideformatering

Dette får din hjemmeside til at virke forvirrende og uorganiseret. At starte med et helt nyt hjemmesidedesign kan eliminere disse problemer og skabe konsistens på hele din hjemmeside.

9. Din virksomhed er vokset fra hjemmesiden

Hvis din virksomhed har oplevet vækst i de sidste fire til fem år, er der en stor chance for, at din virksomhed har ekspanderet sin profil, sit brand eller sine services. Hvis din hjemmeside ikke er blevet opdateret siden da, er din virksomhed med stor sandsynlighed vokset fra din hjemmeside.

Anbefalet til dig:  Byg en landingsside på 15 minutter - uden kodning

Din navigation kan være for lang nu på grund af dit voksende antal tjenester, eller dine besøgende kan have problemer med at finde den side, de leder efter. Et redesign kan hjælpe med bedre at afspejle din vækst og kan samtidig vokse i takt med din virksomhed.

10. Din hjemmeside har ikke HTTPS

HTTPS er en måde hvorpå man kryptere de oplysninger, der sendes mellem en browser og en server. Dette gøres muligt med et SSL-certifikat. Det er med til at beskytte besøgende på din hjemmeside mod “man-in-the-middle” -angreb, hvor nogen stjæler de oplysninger, der sendes til en hjemmeside, som f.eks. kreditkortoplysninger eller et login.

Tidligere var det kun hjemmesider, der behandlede følsom information, der brugte HTTPS. Men da det er blevet lettere at implementere, er det samtidig blevet en ny standard, der forventes af alle hjemmesider. Med alle de nye hackermetoder forventer besøgende sikre hjemmesider og de fleste er blevet opmærksomme på hjemmesider, der ikke er mærket som sikre.

Din hjemmeside bør have HTTPS

Hvordan kan jeg redesigne min hjemmeside?

For at undgå at løbe ind i ovenstående problemer, som du muligvis oplever på din nuværende hjemmeside (vel vidende eller uvidende), anbefaler vi, at du lægger ansvaret for ombygningen i hænderne på et hold af fagfolk. Hos Inovium har vores team af designere mange års erfaring inden for deres kreative fag og har ressourcerne til at hjælpe med dit projekt.

Slå hovederne sammen med vores ekspertdesignere

Din hjemmeside kan have en stor indflydelse på din virksomheds salg og succes. Hvis din hjemmeside kommer til kort, bør du ringe til Inovium nu og lære mere om vores redesign tjenester. Med vores hjælp vil du opleve en drastisk forbedring af din online tilstedeværelse.

Leder du efter et team af webdesignere, som du kan stole på til at forny din hjemmeside? Ring til os på (+45) 5040 3990 eller send os en besked online.

Ny hjemmeside - få et prisestimat på en ny hjemmeside

Efterlad en kommentar

WordPress quiz

Hvor meget ved du egentlig om WordPress? Test din viden i denne simple WordPress quiz.

Seneste indlæg