5 grunde til hvorfor vi bruger WordPress

Der er flere gode grunde til, hvorfor WordPress er det mest populære open source CMS (Content Management System) og bruges af cirka 75 millioner hjemmesider. WordPress er bla. open source, hvilket betyder, at det er gratis at installere, implementere og opgradere.

Tusinder af plugins og skabeloner er med til at skabe en fleksibel og enkel grænseflade, der reducerer omkostninger og implementeringstid. Teamet her hos Inovium har i mange år akkumuleret viden og ressourcer til at implementere hjemmesider af høj kvalitet ved hjælp af WordPress.

Så lad os springe ud i det og gennemgå et par gode grunde til at bruge WordPress og hvorfor WordPress er bedste valg for mange hjemmesideejere.

Indholdsfortegnelse:

1. Det mest populære CMS i verden

WordPress har langt den største CMS-markedsandel og bruges i øjeblikket af over en fjerdedel af alle hjemmesider. Som et resultat heraf er mange brugere allerede fortrolige med WordPress’ CMS, hvilket f.eks. betyder mindre personaleuddannelse for en virksomhed, når en hjemmeside skal bygges eller opdateres.

Derudover betyder den store brugerandel, at der ligger et kæmpe ‘community‘ bag, som hver dag arbejder på at forbedre WordPress og der er derfor adskillige steder, hvor du kan få, den hjælp du mangler – gratis. Det betyder også, at hvis du jævnligt opdatere dit CMS, kan du være (forholdsvis) sikker på, at WordPress er sikkert og optimeret efter de nyeste standarder.

CMS markedsandel juli, 2019

2. Open source der kan bygges videre på

Da WordPress er open source, er der ikke nødvendigvis nogle omkostninger forbundet med downloads, installation og opgradering. Der er mere end 50.000 WordPress-plugins (ofte gratis), såsom billede-slidere, kontaktformularer, SEO-optimerings værktøjer osv.

Anbefalet til dig:  Ultimativ guide til at starte en webshop

For inspirationens skyld, kan du bruge få minutter på at tjekke vores artikel, om vores mest brugte type af plugin: page buildere.

3. Tilpasselig stor fleksibilitet

Endnu en god grund til at bruge WordPress er, at fordi det opfylder kravene fra mange brugere med dets fleksible rammer, der giver designere og udviklere mulighed for nemmere at oprette og ændre layout og funktionaliteter. Sammen med de mange gratis udvidelser – eller plugins – er hjemmesider ikke længere begrænset af betalte premium plugins.

Vores team har stor erfaring i at udvide mulighederne med WordPress såvel som at inkorporere en bred vifte af plugins for at optimere funktionalitet og brugeroplevelsen på vores kunders hjemmesider.

4. Designet til enhver, ikke kun udviklere

Før WordPress blev et populært CMS til udvikling af hjemmesider, blev det udviklet til kyndige, ikke-tekniske bloggere. Så det meste af brugergrænsefladen er let at bruge, og der er derudover massevis af videomanualer til rådighed på f.eks. YouTube, hvor du kan lære at komme hurtigt i gang.

Mange af de premium plugins som følger med vores løsninger, inkluderer både brugermanualer på skrift og i videoformat, for at gøre det så let som muligt gå om bord.

5 grunde til hvorfor vi bruger WordPress

5. Mindre vedligeholdelsesomkostninger

Ifølge DeviousMedia er WordPress lig med færre installations-, tilpasnings- og vedligeholdelsesomkostninger sammenlignet med andre Open Source CMS’er såsom Drupal og Joomla. Derudover er det relativt lettere at finde WordPress-designere og -udviklere, hvis der er behov for mere tilpasning eller udvikling i fremtiden.

Du bliver heller ikke låst af en statisk hjemmeside eller et ejendomsretligt CMS, der kan være dyrt at justere efter den første udvikling.

Anbefalet til dig:  Hvad er hosting?

Med andre ord, er der mange gode grunde til at bruge WordPress og det er muligvis den letteste mulighed, for at kunne give dine kunder, den brugeroplevelse du ønsker at give dem.

Efterlad en kommentar

WordPress quiz

Hvor meget ved du egentlig om WordPress? Test din viden i denne simple WordPress quiz.

Seneste indlæg