Byg en landingsside på 15 minutter – uden kodning

Vil du lave din egen skræddersyet landingsside på din WordPress-hjemmeside? Landingssider hjælper virksomheder med at konvertere besøgende til kunder eller kundeemner. I dette indlæg viser vi dig, hvordan du nemt opretter en landingsside i WordPress ved hjælp af det utroligt populære pagebuilder-plugin med over 1 million aktive brugere: Beaver Builder.

Hvad er en landingsside?

En landingsside er en specialbygget side designet til at øge salget eller generere kundeemner til en virksomhed. De bruges fx i betalte marketingkampagner, til nyhedsbreve og sociale mediekampagner. Når brugerne bliver henvist fra en af disse kanaler, dirigeres de hen på landingssiden først – deraf navnet landingsside.

Hvad er forskellen på en forside og en landingsside?

En forside er din hjemmesides startside, og hvad brugerne ser, når de indtaster dit domænenavn i deres browser. En landingsside er en uafhængig side, som de fleste besøgende henvises til fra betalte- eller tredjeparts trafikkilder.

En forside er designet til at besøgende kan ‘involvere’ sig med din hjemmeside, udforske undersider, gennemse produkter eller tilmelde sig. Det har flere links og giver brugerne flere valg.

En landingsside derimod er bygget til konvertering. Det har færre links og er designet til, at brugerne skal tage en købsbeslutning eller afgive en form for information til fremtidige, opsøgende mål.

Normalt har en hjemmeside kun én forside, men du kan fx oprette lige så mange landingssider, som du har kampagner. For eksempel:

  • En landingsside til dine betalte reklamekampagner.
  • En landingsside til besøgende der kommer via nyhedsbreve, sociale medier o.lign.
  • En landingsside til fremhævet produkter eller services.
  • Og mange flere…

Når det er sagt, så lad os se på, hvordan man opretter en smuk brugerdefineret landingsside i WordPress med Beaver Builder.

Anbefalet til dig:  5 simple metoder der gør dig mere synlig på Google

Byg en landingsside i WordPress med Beaver Builder

Beaver Builder er en af ​​de bedste WordPress pagebuildere, når det handler om at bygge landingssider. Det giver dig mulighed for hurtigt at oprette en landingsside ved hjælp af færdige skabeloner, som du kan ændre via enkle Drag-and-Drop elementer.

Det første du skal gøre, er at installere og aktivere Beaver Builders plugin. Yderligere oplysninger finder du i vores indlæg ‘sådan installerer du Beaver Builder i WordPress‘.

Efter aktiveringen skal du gå ind på “Indstillinger” » “Beaver Builder” for at indtaste din licens og evt. konfigurere indstillingerne. At konfigurere indstillingerne plejer dog ikke at være nødvendigt.

Beaver Builder licens

Under fanen “Licens” skal du klikke på knappen ‘Enter License Key’ for at tilføje din licensnøgle. Du kan finde disse oplysninger under din konto på Beaver Builders hjemmeside.

Derefter skal du gå over til “Sider” » “Tilføj ny side” for at oprette din første landingsside. Mange WordPress-temaer inkluderer idag en blank skabelon eller en skabelon i fuld bredde. Disse skabeloner er ofte designet til at arbejde med pagebuilder-plugins.

Hvis dit tema ikke har en sådan skabelon, kan du oprette din egen. For detaljerede instruktioner, se vores guide til, hvordan du opretter en side i fuld bredde i WordPress.

Vælg en blank skabelon eller en skabelon i fuld bredde, i boksen ‘Sideattributter’ i højre kolonne, og gem nu din side for at anvende ændringerne.

Vælg en skabelon

Du er nu klar til at oprette en landingsside. Klik på fanen ‘Beaver Builder’ over editoren for at starte Beaver Builder.

Start Beaver Builder

Beaver Builder åbnes med din eksisterende sideskabelon. Du skal klikke på tilføjelsesknappen (plustegnet) i øverste højre hjørne af skærmen og skifte til fanen ‘Skabeloner’ (‘Templates’).

Anbefalet til dig:  Lav en hjemmeside uden at kode - bedste Page Buildere til WordPress

Vælg en beaver Builder skabelon

Beaver Builder kommer med flere færdige skabeloner. Vælg ‘Landing Pages’ i rullemenuen og vælg derefter en skabelon, der visuelt er tættest på det, du leder efter.

Når du har valgt en skabelon, indlæser Beaver Builder den i din browser.

Se Beaver Builder skabelonen live

Du kan nu pege og klikke på et hvilket som helst element for at redigere det. Du kan ændre teksten, ændre baggrundsfarve eller billeder, justere bredden og højden på rækkerne og kolonnerne.

Du kan tilføje eller fjerne elementer fra din skabelon. Klik blot på knappen med det blå plustegn i øverste, højre hjørne og klik på fanen ‘Rækker’ (‘Rows’). Du kan tilføje enten en enkelt eller flere kolonner.

Tilføj elementer i Beaver Builder

Efter at have tilføjet en række, skift til fanen ‘Moduler’ (‘Modules’). Moduler er indholdselementer, som du kan tilføje til din destinationsside, ved at trække dem ind i en række. Beaver builder leveres med alle de væsentlige moduler inkl. tekst, overskrifter, knapper, video, lyd, animeret nedtællingstimer og mere.

Når du er tilfreds med designet, kan du klikke på knappen ‘Udført’ (‘Done’) øverst til højre, og vælg derefter om din landingsside skal gemmes (‘Gem udkast’/’Save Draft’) som en kladde eller publiceres på din hjemmeside (‘Udgiv’/’Publish’).

Gem beaver builder skabelon

Din landingsside er nu klar til aktion. Du kan altid redigere siden, hvis du har brug for at justere, tilføje eller fjerne noget.

Efterlad en kommentar

WordPress quiz

Hvor meget ved du egentlig om WordPress? Test din viden i denne simple WordPress quiz.

Seneste indlæg