Tak for din forespørgelse!

Vi glæder os til at høre mere om dine ønsker til en ny hjemmeside og du vil snart blive kontaktet af en af vores webdesignere.

Få flere kunder med en ny hjemmeside

Hvorfor ny hjemmeside?

Stå stærkt i kampen om dine kunders opmærksomhed. Vi udarbejder en ny professionel hjemmeside i et moderne og mobilvenligt hjemmeside design, der fremstiller din virksomhed som gennemført. Formålet med en ny hjemmeside er flere henvendelser.

Skræddersyet rådgivning

Vi har lavet hundredvis af hjemmesider og webshops, så erfaringen er stor på tværs af brancher. På baggrund af dette, kan vi rådgive dig igennem en ny hjemmeside, fuldstændig uafhængig af dine behov. Vi guider dig igennem processen på bedst mulig vis via din egen personlige rådgiver.

Inkl. premium software

For at give vores kunder den bedst mulige løsning og den største fordel mod konkurrerende virksomheder online, tilføjer vi nogle af de bedste og mest prisvindende plugins på din hjemmeside uden merpris. På den måde kommer I forrest i feltet fra start.

Få en ny professionel hjemmeside

Vi har designet hundredvis af hjemmesider og har stor erfaring med de fleste brancher.
Få en ny hjemmeside der tiltrækker besøgende for en fast lav pris eller fra  kun 499 kr/md.

Ny professionel hjemmeside

Køb eller lej en ny hjemmeside

Du kan både købe eller leje din hjemmeside og da der er fordele og ulemper ved begge løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende rådgivning.

Rediger selv din hjemmeside

Vi bygger alle hjemmesider i verdens førende CMS (WordPress) og tilføjer yderligere prisvindene software til din løsning, så det er lettere end nogensinde at vedligeholde sin egen hjemmeside.

Inkl. prisvindende software

De fleste af vores løsninger inkluderer prisvindende software til en værdi af flere tusind kroner. Dermed får du en hjemmeside, der er skarp professionel på alle områder.

Simpel Proces

Vi synes, at det skal være sjovt og spændende at få lavet en ny hjemmeside.
Derfor har vi, til dig som ikke er IT-specialist, en skræddersyet proces, som baserer sig på erfaringer fra mange hundrede projekter.
Derfor kan du glæde dig til at opleve, hvor simpelt det er at få lavet en løsning hos os.

01

Indledning

Vi tager os tiden til at forstå din virksomhed og dens koncept. Dette gøres som udgangspunkt altid over telefon. Første skridt er altid, at få skabt et så godt udgangspunkt som muligt.

02

Opsætning

Vi bygger din hjemmeside fra bunden i henhold til dine ønsker og krav. Når hjemmesiden er klar, bliver du præsenteret for første udkast. Godkendes designet ikke af dig, kan vi lave det om op til 2 gange.

03

Tilretning

Der skal som regel tilrettes i forhold til det første udkast. Rettelserne vil foregå i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til hjemmesiden.

04

Lancering

Når designet er godkendt, finpudser vi den sidste del, hvorefter vi leverer den komplette løsning. Efterfølgende modtager du login samt en introduktion til, hvordan du kan passe din nye hjemmeside.

Eksempler

Martin Thorborg
Body Inc.
Ny hjemmeside til Hardeep Speaker
Hardeeps Corner
Globe Fitness
The Dubliner

Ofte stillet spørgsmål

Er der løbende omkostninger forbundet med min hjemmeside?

Nej, hvis du vælger at købe din hjemmeside - frem for at leje den - får du din professionelle hjemmeside for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services såsom markedsføring, vedligeholdelse og webhotel – alt sammen noget du kan vælge efter din egne behov.

Vælger du derimod at leje din hjemmeside, vil du udelukkende skulle betale et fast og aftalt beløb hver måned, uden andre uforudsete omkostninger.

Hvad er fordelene/ulemperne ved at leje en hjemmeside?

Den største fordel ved at leje en hjemmeside er, at man kan komme hurtigt i gang med en ny hjemmeside for små penge. Samtidig står vi for hosting af hjemmesiden, så du heller ikke skal stå for fejlfinding, i tilfælde af at der skulle opstå tekniske problemer på serveren. Til sidst tilføjer vi flere betalte og prisvindende værktøjer på din hjemmeside til en værdi af flere tusinder kroner årligt. Se listen af værktøjer der medfølger her.

Er jeres hjemmesider mobilvenlige?

Ja, alle vores hjemmesider laves mobilvenlige, så de ser godt ud uanset skærmstørrelsen. Dette betyder også, at brugervenligheden for forbrugeren stiger, hvilket gør, at chancerne for et potentielt salg øges betragteligt.

Hvor lang tid tager det at få lavet en hjemmeside?

Oftest tager det 2-3 uger, men det kan naturligvis varierer, alt efter hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser samt den samlede opgaves omfang.

Kan jeg vedligeholde min egen hjemmeside?

Ja, alle vores hjemmeside bygges i WordPress der er det førende CMS. Derudover installerer og opsætter vi det prisvindende hjemmesideværktøj Beaver Builder, som gør det let for alle, at ændre og vedligeholde deres egen hjemmeside.

Ny hjemmeside til frisør

Mere om hjemme-sider.

Få en ny hjemmeside

Måske kender du nogen privat, der kan lave en ny hjemmeside til dig - eller måske føler dig overbevist om, at du sagtens kan lave en hjemmeside selv. Og med de mange gratis muligheder der findes på nettet i dag, der kan hjælpe dig igang med at lære og bygge en hjemmeside, er det lettere end nogensinde før.

Men ved du efterfølgende, hvordan hjemmesiden bliver professionel nok til at skabe den fornødne trafik? Eller vil du have forstanden til at skabe en brugervenlig og mobilvenlig hjemmeside? Har du overblik nok til at lave en hjemmeside, som kunderne ikke farer vild på? Hvis ikke, kan vi hjælpe dig og spare dig for hovedpinen og besværet.

Vi har styr på, hvordan vi i tæt dialog med dig skaber en moderne og brugervenlig hjemmeside og sågar til en ekstrem konkurrencedygtig pris.

Så glem blot alle floskler om at du ikke har tid, råd eller brug for en ny professionel hjemmeside. Vi kan på kort tid designe en hjemmeside til dig, der hjælper dig med at få øget online synlighed, et mere professionelt udseende og så sørger vi altid for at tilpasse hjemmesiden, så det stemmer overens med dine forventninger og værdier, samtidigt med at det har øje for dit primære kundesegment.

Hos os skaber vi kun unikke hjemmesideløsninger i WordPress, der giver din forretningskunder den tryghed og det overblik de har brug for, når de besøger din forretning. Derefter er vi klar til at tilbyde dig et langvarigt samarbejde med drift, hosting og support, der er med til at vedligeholde kvaliteten, sikkerheden og professionalismen på din hjemmeside eller webshop.

Hvorfor få en hjemmeside?

Hvis du gerne vil positionere din virksomhed stærkt i kampen om dine kunders opmærksomhed, skal du have en professionel hjemmeside i et moderne, med det bedste software og et  mobilvenligt design, der fremstiller din virksomhed som gennemført og strømlinet.

Det kan vi tilbyde dig her hos Inovium og formålet er klokkeklart: vi vil være med til at skabe rammerne for at din forretning kan få flere henvendelser og at de besøgende lettere konverteres til kunder, så du kan skabe dig et bedre forretningsmæssigt udgangspunkt.

Du skal se din hjemmeside som et udstillingsvindue på lige fod med de forretninger, du ser i gågaden. Hvis forretningen ikke er ser ordentlig, professionel og indbydende ind, så minimerer det chancen for at få lokket kunderne i butikken.

Forsøg at forestil dig, at du skal ud og spise på en restaurant. Vil du gå ind på den restaurant, der ikke fremstår appetitlig, indbydende eller struktureret, hvor der ikke virker rent, hvor menukortet er noget rod og facaden er halvkrakeleret? Højst sandsynligt ikke. Du vil vælge den restaurant, der udstråler mest klasse, ordentlighed, struktur og har et lækkert, gennemtænkt menukort.

Præcis på samme måde fungerer det med hjemmesider. Designet, opsætningen, funktionaliteten og strukturen på en hjemmeside skal være simpel og gennemført - men også meget gerne nytænknde. Lad os hjælpe dig med at være din professionelle hjemmesideudbyder!

VI HJÆLPER DIG TIL TOPS
med en ny hjemmeside

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside. Lad os hjælpe dig med at få flere kunder og spring konkurrenterne over.

Invalid Email

REFERENCER

 

Karin

Ejer, Kattekøbing

Jeg er så glad for, at jeg valgte Jer til at lave vores nye hjemmeside. Det har været en fornøjelse fra start til slut.

Rami Wegeland

Partner, Global Gastro

Vi har fået en utrolig smuk hjemmeside, der møde stor ros fra alle kanter. Vi er virkelig glade for vores løsning.

Gus Brown

Ejer, The Dubliner

Cheers Inovium. You have created great websites for our pubs in Denmark, Sweden and South Africa.

kontakt@inovium.dk

Vi sidder klar til en uforpligtende snak omkring, hvordan vi sammen skaber online succes for dig

Invalid Email
Invalid Number