Om Inovium

Det grundlæggende koncept hos Inovium er simpelt.
Når vores kunder kan sove godt, kan vi sove godt.

Velkommen

Vi har arbejdet hårdt i 18 måneder på at skabe et webbureau, der tilgodeser vores kunder på alle punkter - til den laveste mulige pris. Med vores løsninger leverer vi de mest intelligente og komplette hjemmesider på markedet, der bogstavelig talt har en højere værdi, end hvad man betaler. Det er et koncept, som alle vinder på.

Hvem er vi - og vores mål

Inovium blev blev stiftet i sommeren 2014 under navnet Inverto ApS. Ideen bag virksomheden bygger på et konkret og stabilt koncept, hvor mindre og mellemstore virksomheder kan få en ny og moderne hjemmeside og webshop uden at gøre det mere besværligt, end det behøver. Løbende er der blevet tilføjet flere ydelser således, at virksomheden i dag er dens kunders full-service webbureau, og hertil tilbyder vi webhotel & support, samt diverse web- og grafikopgaver.

 

Inovium fokuserer på et simpelt og professionelt produkt, en nærværende og tæt service samt at hjælpe med at skabe online succes hos kunderne. Disse elementer er nøglen bag succesen, som har vokset kundernes forretning.

 

Den dag i dag holdes der stadig fast i de grundlæggende værdier, som virksomheden blev grundlagt med. Missionen er at skabe online succes for mindre erhvervsdrivende på en simpel, sikker og prisvenlig måde – og visionen er at blive Danmarks foretrukne samarbejdspartner på området.

Sagde du ulemper?
Så er du gået forkert

Vi har brugt 18 måneder, på at opbygge et maskineri, der tilgodeser vores kunder
på alle punkter - til den lavest mulige pris.