Implementering og opsætning af ERP

Digitaliser jeres organisation med et ERP-system og en solid forandringsledelsesstrategi

  • Opsætning af de fleste ERP-systemer

  • Effektiviser og optimer jeres produktion

  • Vi hjælper med oplæring og efteruddannelse

ERP-løsninger til organisationer

Vores ERP-konsulenter har mange års erfaring både med at rådgive om ERP-løsninger, samt aktivt at implementere ERP-systemer i både små og store organisationer.

1) Panlægning

Et projektteam samler inputs omkring organisationens afdelingers foreskellige krav og de problemstillinger et ERP-system kan hjælpe med at løse.

2) Design

Teamet analyserer eksisterende arbejdsrutiner, hvordan software skal tilpasses og hvordan data skal migreres over i det nye ERP-system.

3) Udvikling

Teamet konfigurerer softwaren til at matche produktkrav og performance, forbereder oplæringmateriale og påbegynder import af data.

4) Testing

Progressiv test af ERP-systemets funktioner og fintuning af udvikling ift. at forudse eventuelle problemstillinger der måtte opstå.

5) Lancering

Efter en succesfuld konfigurering, data migration og gemmengang samt testing, er det nye ERP-system klar til at gå live i jeres organisation.

6) Support

Projektteamet sørger løbende for, at brugerne har den hjælp de skal bruge og at ERP-systemet fortsat optimeres samt retter uforudsete fejl.

Opgrader jeres løsning når som helst.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning?

Kontakt en af vores eksperter og få den rigtige vejledning.

ERP implementering for organisationer
Opsætning af ERP-system

ERP implementering på den rigtige måde

Et ERP kan hjælpe din organisation med at blive bedre organiseret, at simplificere regnskab, at forbedre kundeoplevelsen, at foretage bedre beslutninger og skalere hurtigere - alle er punkter, som gode for enhver forretning.

Men, disse fordele kan kun udnyttes til fulde, hvis jeres ERP-system er implementeret korrekt. Gøres dette rigtigt, kan I opleve eksponentiel vækst ved forbedre data og indsigt i jeres produktion.

Brug for hjælp til ERP?

Stadig i tvivl om, hvorvidt vores ERP-løsninger er de rette for jer?

Kom godt fra start

Gennemgående træning i jeres nye ERP-løsning

Effektiv ERP-implementering involverer at udvælge, købe og installerer jeres ERP system. Det inkluderer uddannelse af jeres ansatte i håndtering af systemet og at få hele organisationen til at adoptere nye arbejdsprocesser.

Håbet er selvfølgelig altid, at et ERP software vil gøre livet lettere for alle interessenter i organisationen - men der er ofte en stejl læringskurve. Dette fordi en ERP software implementering er en løbende process.

Lad os gøre jeres ERP endnu mere værdifuldt, ved at pleje jeres løsning, stå for overvågning og dataindsamling.

Få nyt ERP-system til jeres organisation

Vi arbejder med disse systemer

Vi sidder klar til en uforpligtende snak omkring, hvordan vi sammen skaber succes for en ERP implementering i jeres organisation.

Ring til os, send os en mail, eller udfyld formularen og lad os kontakte dig.

Invalid Email
Invalid Number