Professionel webshop løsning

Køb eller lej din nye webshop til en fornuftig pris.

100%-webshop-bg

En webshop løsning med plads til drømme

Sælg dine produkter online med en professionel webshop

Professionel webshop

Med en professionel webshop løsning står du stærkere i kampen om dine kunder. Vi sørger for at udarbejde en webshop i et moderne og mobilvenligt design. Formålet for dig vil altid være at få mere salg, og det er her vi kan hjælpe til en skarp pris.

Personlig rådgivning

Vi har hundredvis af løsninger bag os, og har derfor utrolig meget erfaring. På denne baggrund kan vi rådgive dig igennem alle faser af din nye webshop, fuldstændig uafhængig af behov. Vi sørger for at guide dig igennem vores proces via din egen personlige rådgiver.

Premium Software

Uanset hvilken løsning du vælger, får du nogle af de mest anmelderoste plugins installeret og opsat på din webshop. Dermed får du fra start et stort forspring sammenlignet med dine konkurrenter i forhold til hastighed, sikkerhed, brugervenlighed og mere.

Hvorfor ny webshop løsning?

Du skal have en webshop løsning, hvis du gerne vil sælge produkter og/eller ydelser nemt og bekvemt på internettet, hvor e-handel er en særdeles voksende industri. Det er derfor en god ide at være på et marked, hvor der er plads til at opnå vækst og her er internettet det helt rette sted. En webshop løsning kan ydermere være med til at automatisere dele af salgsprocessen, hvilket giver dig mere tid til at rette fokus mod andre ting i din virksomhed. Når webshoppen først er oprettet, så kører den mere eller mindre af sig selv.

webshop-3
Få en ny og flot hjemmeside

KLAR, PARAT, START

Få succes online med en ny webshop. Kom igang hurtigt, nemt og billigt. E-handel boomer. Lad dine besøgende handle 24 timer i døgnet,
7 dage om ugen og forøg dit salg. Hos Inovium tilbyder vi en webshop løsning med plads til at udfolde dine ambitioner. Med en moderne og professionel webshop løsning får du muligheden for at sælge dine produkter på internettet. Den skal være effektiv og brugervenlig, så dine kunder foretrækker at købe hos dig. Den skal være let at administrere, så du let kan styre ordrer og produkter i et simpelt design.

FULD KONTROL

Vi lærer dig at indsætte produkter, tekster og priser, og oprette nye tilbud og kampagner. Hos os får du ikke bare en webshop, men et dynamisk
salgsværktøj med fuld support.

web-display6
imac-ipad-iphone-new

TOPKLASSE DESIGN

Design skal ikke kun være pænt, men sælge varer. Vi har mange års erfaring og tænker kreativt. Lad os hjælpe dig til en webshop, der slår dine konkurrenter.

kontakt@inovium.dk

Vi sidder klar til en uforpligtende snak omkring, hvordan vi sammen skaber online succes for dig

Invalid Email
Invalid Number